ERKU OY / PORIN AUTOLASI

 

 

 

 

 

 

Erku Oy - Porin Autolasi

Erku Oy on palvellut Satakunnan seudun asukkaita jo yli 50 vuoden ajan autolasitus töissä. Pitkillä perinteillä teemme tuulilasien vaihdot ja korjaukset kaikkiin ajoneuvoihin aina henkilöautoista kuorma- ja linja-autoihin.  

Palveluihimme kuuluu myös kameralasien kalibroinnit. Hella Gutmanin CSC (Camera and Sensor Calibration Tool) on kehitetty erilaisten kameroiden ja/tai tunnistimien pohjalta toimivien järjestelmien kalibrointiin.

Perheyrityksemme tavoitteemme on tehdä tyytyväisiä asiakkaita. Haluamme, että voit kokea asioivasi Porin parhaan tuulilasiliikkeen kanssa. 

Ota yhteyttä

Olemme sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike

Pilkingtonin laatuun voi luottaa – Pilkington on maailman johtava autolasien valmistaja. Meiltä löytyy autolasit kaikkiin automerkkeihin, varastossamme on valmiina hyvä valikoima laseja. Olemme sertifioitu autolasiliike.

Pettämätön asennus

Käytämme työssä alan parhaimpia menetelmiä ja materiaaleja. Asennuksesta johtuvat ruostevaurio- tai vesivuotoriskit voi unohtaa. Myönnämme asennustyölle 3 vuoden takuun. Kouluttaudumme jatkuvasti Pilkingtonin laatujärjestelmien suhteen.

Huolehdimme ympäristöstä

Kierrätämme kaikki vaihdetut autolasit, Veikko Lehti Oy noutaa lasit ja toimittaa ne eteenpäin, jossa ne käytetään esimerkiksi vaahtolasin ja lasivillan valmistukseen.

 

Teemme tuulilasien vaihdot laatutyönä kaikkiin ajoneuvoihin, myös kuorma- ja linja-autoihin.

Soita meille ja varaa aika hallillemme. Toimimme vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaamona.

Vikadiagnostiikassa käytämme Hella Gutmann -laitteistoa, jolla tutkitaan tarkasti autossa piilevät viat. 

Kuljetusalalla ehjä ja kirkas tuulilasi on erityisen tärkeää liikenneturvallisuuden kannalta. 

Tuemme paikallisia urheiluseuroja

Yrityksemme haluaa olla mukana tukemassa Porilaista urheilua niin juniori kuin edustustasolla. Teemme tiivistä yhteistyötä pesäpallojoukkue Porin Pesäkarhujen, jääkiekkojoukkue Porin Ässien, salibandyjoukkue FBT Karhut United ja jalkapallojoukkue FC JAZZ:in kanssa.

   

             

Ota yhteyttä »

OLEMME VAKUUTUSYHTIÖIDEN SOPIMUSKORJAAMO:

   
    

Tuemme paikallisia urheilijoita:

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​