Kameralasien kalibroinnit

Palveluihimme kuuluu myös kameralasien kalibroinnit. Hella Gutmanin CSC (Camera and Sensor Calibration Tool) on kehitetty erilaisten kameroiden ja/tai tunnistimien pohjalta toimivien järjestelmien kalibrointiin.

Mitä tarkoittaa "TUULILASIN KALIBROINTI"?

Tuulilasin kalibrointi on prosessi, jossa autolasiasentaja säätää antureita ja kameroita, jotka on asennettu tuulilasiin tai sen taakse. Näitä antureita ja kameroita kutsutaan nimellä ADAS – Advanced Driver Assistance System – ja niitä löytyy kaikista nykyaikaisista ajoneuvoista. Nämä edistyneet, kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat esimerkiksi: mukautuva vakionopeussäädin, kaistavahti ja hätäjarrutusavustin. Kalibrointi on siis varmistus siitä, että nämä järjestelmät toimivat kuten pitääkin, kun tuulilasi on vaihdettu.

Kauanko kalibrointi kestää?

Useimmiten kalibroinnit kestävät alle tunnin, mutta joissain tapauksissa ajamalla tehtävään dynaamiseen kalibrointiin saattavat vaikuttaa vallitsevat sää olosuhteet.

Vikadiagnostiikka

Vikadiagnostiikassa käytämme Hella Gutmann -laitteistoa, jolla tutkitaan tarkasti autossa piilevät viat. Havaitut ongelmat korjataan ja auto saadaan jälleen turvalliseen ajokuntoon.

Vikakoodit

Meidän palveluun kuuluu myös vikakoodien luku ja nollaus. Esimerkiksi AdBlue-säiliön täytön valon resetointi/nollaus. Kysy tarjous!

Ota yhteyttä 

OLEMME VAKUUTUSYHTIÖIDEN SOPIMUSKORJAAMO:

   
    

Tuemme paikallisia urheilijoita: